Omletas keptuvėje

Šiandien noriu pasidalyti omleto suflė receptu, kurį pastaruoju metu dažnai gaminu. Omletas yra labai purus ir erdvus, su oro burbuliukais viduje.

Omletas keptuvėje (be pieno)

Ingredientai (1 porcijai)
Kiaušiniai – 2 vnt.
Druska – pagal skonį
Aliejus – keptuvei sutepti
Recepto vaizdo įrašasPurški kiaušinienė keptuvėje (be pieno)

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasPuffy Pan Omelet (be pieno)
Recepto nuotrauka: Kiaušinienė (be pieno) – 1 žingsnis
Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymai išplakami iki standžių putų.
Į kiaušinių trynius įberkite druskos ir išmaišykite vieliniu plakikliu.
Suplaktus baltymus su kiaušinių tryniais atsargiai iš apačios į viršų išmaišykite.

Recepto nuotrauka: Kiaušinienė keptuvėje (be pieno) – 2 žingsnis.
Supilkite masę į riebalais pateptą keptuvę ir kepkite omletą ant vidutinės ugnies uždengę dangčiu 10 minučių. Įsitikinkite, kad omletas nesudegė apačioje. Jei užsidegtų, sumažinkite karštį.

Recepto nuotrauka: Kiaušinienė keptuvėje (be pieno) – 3 žingsnis
Omletą perlenkite per pusę. Apverskite išgaubta puse, prilaikykite ranka ir kepkite porą minučių.

Parašykite komentarą