Trinta meksikietiška sriuba

Sriubos,Trintos sriubos

viena skardinė konservuotų pupelių pomidorų padaže,
250 gramų kiaulienos kumpio be kaulo,
100 gr. fermentinio (geltono) sūrio,
3 sriubiniai šaukštai pomidorų padažo,
1 didelis svogūnas, duonos skrebučiai, aitriųju paprikų prieskoniai (meksikietiškos virtuvės),
stiklinė vandens.

Mėsą išverdame ir susmulkiname, smulkiai supjaustome ir apkepame svogūnus. Pupeles, pomidorų padažą, svogūnus, mėsą, ir prieskonius (pagal skonį) supilame į vieną puodą. Panaudodami bulvių trintuvę viską sutriname ir kaitiname ant mažos ugnies. Pilame vandens (priklausomai kokio tirštumo norėtumėte). Sriubai užvirus, pilame į dubenėlį ir apibarstome smulkiai tarkuotu sūriu. Patiekiama su baltos duonos skrebučiu.

Parašykite atsiliepimą:

Ankstesnis:

Sekantis: