Receptai kategorijoje:

Velykų patiekalai

Kambario temperatūros sviestą gerai išsukite su cukrumi, druska, citrinos žievele ir kiaušiniais. Įmaišykite romo ar brendžio, susmulkintus abrikosus ir sumaltus …

Kambario temperatūros sviestą gerai išsukite su cukrumi, druska, citrinos žievele ir kiaušiniais. Įmaišykite romo ar brendžio, susmulkintus abrikosus ir sumaltus riešutus. Elektriniu …

Jautienos filė ištrinkite druska bei pipirais ir apkepkite iš visų pusių su puse sviesto. Mėsą įdėkite į kepimo indą ir 20 min. kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Išimkite ir leiskite …

Naudokite kambario temperatūros produktus. Vienoje stiklinėje vasarošilčio pieno išmaišykite 1 šaukštą cukraus ir mieles. Palaikykite šiltoje vietoje, kad užputotų. Dideliame dubenyje sumaišykite …

Sausainiai “Kiaušinių puselės” tinka Velykų stalui kaip skanus ir lengvai paruošiamas desertas vaikų vaišėms. Sviestą, miltinį cukrų, vaniliną, tarkuotas žieveles suplakite iki kremo …

Velykų stalo puošmena – šokoladiniai kiaušiniai su putėsiais. Atšildykite avietes, sutrinkite, pertrinkite per sietelį, kad neliktų sėklelių. Želatiną užpilkite 1 šaukštu vasarošilčio vandens, kai …