Rugštynių sriuba su lydytu sūreliu

100 g jautienos,
200 g rūgštynių,
2 bulvės,
lydytas sūrelis,
kiaušinis,
0.5 morkos,
0.5 svogūno,
druskos,
lauro lapas,
juodųjų pipirų.

Pietums patiekite greitai paruošiamos ir skanios rugštynių sriubos su lydytu sūreliu.Išvirkite jautienos sultinį, pagardinkite druska, pipirais, sudėkite kubeliais supjaustytas bulves. Po pusę svogūno ir morkos susmulkinkite, apkepkite ir su sūreliu sudėkite į sultinį.

Virkite 20 minučių. Rugštynes susmulkinkite ir suberkite į sriubą. Kiaušinį išplakite, supilkite į sriubą, įdėkite lauro lapą ir dar keletą minučių pavirkite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *