Receptai kategorijoje:

Miltiniai patiekalai

Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir mirkykite per naktį. Išmirkusias nusausinkite, sugrūskite, sumaišykite su medumi ir cukrumi iki vientisumo. Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą …

Vyšnias nuplaukite ir nusausinkite. Išimkite kaulelius. Iš tešlos iškočiokite šiek tiek didesnius nei įprastų virtinių paplotėlius. Į kiekvieno skritulio vidurį berkite po šaukštelį cukraus, dėkite …

Varškę sutrinkite, įmuškite kiaušinį, berkite cukrų, vanilinį cukrų, druską ir gerai išmaišykite. Nusijokite miltus į dubenį, padarykite duobutę, įmuškite į ją kiaušinius, berkite …

Iš nurodytų produktų užminkykite elastingą tešlą. Susukite iš jos kamuolį, uždenkite drėgnu rankšluoščiu ir 20 minučių palikite. Tuo metu …

Du vienodus tešlos lakštus plonai iškočiokite. Viename lakšte nedidele apvalia forma įspauskite skritulius, bet neišpjaukite jų. Uogas sumaišykite …

Į aliejų pilkite verdantį vandenį, suberkite miltus. Maišykite tešlą greitai, bet kruopščiai. Iškočiokite labai ploną, beveik …