Receptai kategorijoje:

Miltiniai patiekalai

Kefyrą, kiaušinius, cukrų, druską, gesintą sodą ir miltus sumaišykite. Tešlą išplakite. Tada sudėkite stambiai tarkuotus …

Supjaustytus moliūgus iškepkite orkaitėje, pertrinkite, supilkite pieną, įdėkite mieles, ištirpintas šiltame piene, miltus ir …

Į dubenį supilkite kefyrą ir pieną, įberkite miltų (jei norite skystesnės tešlos, berkite mažiau, jei tirštesnės-daugiau). Cukraus ir druskos dėkite…

Miltus, kiaušinius, cukrų, aliejų, mieles, šiltą pieną ir kepimo miltelius gerai išmaišykite ir palikite valandą pastovėti (per tą laiką porą kartų tešlą pamaišykite, kad ji dar labiau pakiltų)…

Išlydykite sviestą ir leiskite jam atvėsti. Plakikliu gerai išplakite kiaušinius su cukrumi. Sumaišykite šiltą kefyrą, sviestą ir išplaktus …

Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir mirkykite per naktį. Išmirkusias nusausinkite, sugrūskite, sumaišykite su medumi ir cukrumi iki vientisumo. Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą …