Bulvių apkepas su faršu

Bulvių patiekalai,Mėsos patiekalai,Pietums

800 g kiaulienos faršo,
6-7 didelių bulvių,
1 brokolio,
3 kiaušinių,
300-400 g fermentinio sūrio,
1 indelio grietinės (400 g),
prieskonių,
druskos pagal skonį.

Į faršą dėkite mėgstamų prieskonių, druskos. Smulkiai supjaustykite brokolius, sutarkuokite fermentinį sūrį. Į indą dėkite kiaušinius, brokolius, grietinę, sūrį ir gerai suplakite smulkintuvu, kad gautųsi vientisa masė. Dalį sūrio palikite apkepui pabarstyti.

Nuskustas bulves susmulkinkite griežinėliais. Ant riebalais pateptos skardos dėkite pusę bulvių, ant viršaus pilkite daržovių masę ir išskaidykite ją tolygiai, tuomet dėkite faršą ir uždenkite likusiomis bulvėmis.

Pabarstykite druska, prieskoniais. Kepkite orkaitėje apie 40 minučių. Baigiant kepti, uždenkite folija, kad bulvės daugiau nebeskrustų. Likus 5 min., apibarstykite likusiu sūriu.

Parašykite atsiliepimą:

Ankstesnis:

Sekantis: